«Техопераци пырать»

Техопераци пырать

Сулсеренех нарас уйахен /касал 2-меш февральтен пусласа 23-мешеччен/ республикара «Снегоход» профилактика операцийе иртет.Унан теллеве-сулпа суремен мотохатерсене/снегоходсене/ эксплуатацилене чухне весен юсавлахне ,кусам харушсарлахне,ес тата тавралах харушсарлахне тереслесси,саван пекех –регистраци йеркине тата унпа уса  курассине контрольлесси.Операци вахатенче хулапа районта мисе  пулнине те шута илмелле.

Снегоход тытакансене пелсе тама:сирен хаваран мотохатере патшалах техсанавен  органесенче палартмалла.Канаш хулипе районенче пуранакансем сакна районти инспекцинче  туса  ирттерме пултарассе.Саван пекех  снегоходсене  сулсеренех техтереслев  витер калармалла.

Хулапа районта петемпе пилек снегоход шутланса тарать. Весен хусисене  Патшалах техсанавен районти инспекцине /вал район администрации суртенче  вырнасна/ пыма ыйтатпар,тепленрех 2-13-98 е 8-927-990-85-96  телефонсемпе шанкаравласа пелме пулать.

Старший государственный инспектор

инспекции ГТН Канашского района                                                                    А.Д.Петров

"Канаш"
09 февраля 2011