Смотр-конкурс вĕçленчĕ.

Смотр-конкурс в.=ленч.

Малтисем =итес =улшён .=лер.=

Раштав уйёх. =ывхарать? Черетл. к.р кун.сем хы=а юлч.=? +авна май район администраций.н пу=лёх.н  ч\к уйёх.н йышёнёв.пе ял ху=алёх техникине х.ллехи управа лартассипе ирттерн. смотр-конкурс та в.=ленч.? Ял ху=алёх производство кооператив.семпе кашни хресчен (фермер) ху=алёхех унта активлё хутшёнч.=? Конкурс комиссий. =улленех ырё та пу=аруллё .=пе палёракан Суворов яч.пе хисепленекен ял ху=алёх производство кооператив. техникёна управа лартассипе кё=ал ыттисенчен тухё=лёрах .=лен. тесе йышёнч.? Анаткассисем район администраций.н 1-м.ш степеньл. дипломне тата 3000 тенк. ук=ан парнене тив.=р.=? Икк.м.ш вырёншён та х.р\ к.реш\ пыч.? П.т.млет\ре комисси член.сем Чкалов яч.пе хисепленекен тата «Герой» п.рлеш\лл. ху=алёхсен механизатор.сем хёйсен техника пурлёх. =ине ху=аллёрах пёхнине палёртр.=? В.сем икк.м.ш вырёна пайлар.=: 2-м.ш степеньл. диплом тата 2-шер пин тенк. ук=ан преми ху=исем пулса тёч.=?

+авён пекех кё=ал Е? Андреев яч? хис? кооперативпа В? Горбунов ертсе пыракан хресчен (фермер) ху=алёх. те ял ху=алёх техникине х.ллехи управа лартассипе тёрёшулёх кётартр.=? В.сем 3-м.ш степеньл. диплом тата п.ршер пин тенк. преми ху=исем пулса тёч.=?

Кам техника =ине тимл. пёхать: в.сен мехпарк.сенче те тирпейл.: тим.р-тёмёр та йёваланса выртмасть: ларакан техника патне те вёл йётёнса анасран пыма хёрамалла мар?

,=лес текен йывёрлёхсем =ине алё сулмасть: ыранхи .=сене паянах хат.рленет? Техникёна х.ллехи управа т.пл. лартнисем =итес =улшён та .=лер.= теес килет? Экономика т.рек. =акёнтан пу=ланать те .нт.?

А? БЕЛОВ?

Моргаушская районная газета «Знамя победы» №94 от 23 ноября 2011 года?

25 ноября 2011