Профилактика операций.

Юр =ий.н =\реме

Чёваш Республикин хёй т.лл.н =\рекен тата ытти т.рл.-т.сл. иашинёсене т.р.слесе тёракан патшалёх инспекций.н пу=лёх. В? Димитриев январ.н 19-м.ш.нче «Снегоход» профилактика операций. ирттерме приказ кёларнё? Операци январ.н 30-м.ш.нчен феврал.н 24-м.ш.ччен ирт.?

Пурнё= ырё еннелле улшённё=ем.н уйрём граждансем те юр =ий.н =\рекен техникёна (Снегоход) туянма пу=лар.=? Анчах в.сенчен п.р пай. кёна патшалёх техника надзор инспекций.нче регистрациленн.? Саккунпа кил.ш\лл.н вара пысёк хёвёрлёхпа =\рекен =ав техника ху=исен техникёна туянсан 5 талёк хушшинче патшалёх техника надзор.н инспекций.нче регистрациленис.р пу=не =умра унпа =\реме удостоверени (тракторист-машинистён «А» категорий.) пулмалла? Кунсёр пу=не =улленех патшалёх техника надзор.н инспекций.нче техника т.р.слевне тёрса унпа =\реме ир.к илмелле?

Палёртнё тапхёрта .= коллектив.сенче пулса асённё операцин т.ллев.семпе паллаштарёпёр: ху=исем техникёна вёхётра регистрациленине: в.семпе хёрушсёрлёх правилисен требований.сене пёхёнса усё курнине т.р.сл.п.р? +акна валли кё=ал т.сл.х. те пулч.? Январ.н 2-м.ш.нче Мён С.нт.р ял тёрёх.н территорий.нче юр =ий.н =\рекен техникёпа =\рен. чух асёрханусёр пулнипе тата унпа усё курас правилёсене с.мс.рр.н пёснипе инкек пулч.? П.т.млет\% «Снегоход» ху=и руль ум.нче х.рачине лартса пынё? Техника хат.р. ямёна лексен х.р п.рчи йывёр суранланнё? Ку т.сл.хре вара водител.н юр =ий.н =\рекен техникёпа =\реме удостоверении пулман? +итменнине «Снегоход» ху=и асённё техника хат.рне саккунпа кил.ш\лл. регистрацилемен?

Иртн. =ул та республикёра =ак операци вёхёт.нче т.р.слен. техникён пысёк пай. =ир.плетн. й.ркепе регистрациленменни: техосмотр тёманни: водительсем кирл. категорилл. удостоверенисемс.р пулни: регистрацилен. документсемс.р эксплуатациленни: патшалёх регистраци номер.семс.р =\рени палёрнё? Кё=ал =ак =итменл.хсене п.тересси операцин т.п т.ллев.?

С? НИКОЛАЕВ: патшалёх техника надзор.н районти пу=лёх.?

(«+.нтер\ ялав.»? Январ.н 25-м.ш.?)

"Çĕнтерÿ ялавĕ"