Техника ан кётарттёр инкек

+уркунне =итн. май техникёна юсаса хат.ррисен ретне лартма та вёхёт? Чылай ял ху=алёх предпритий.нче: фермер ху=алёх.нче яваплё тапхёра хат.рленсе =анё тавёрсах х.р\ .=е пу=ённё? Районта тракторсемпе кёкарса =\ремелли хат.рсене юсасси м.нле пынипе хёй т.лл.н =\рекен машинёсене тата ытти техникёна т.р.слекен патшалёх инспекций.н Чёваш Республикинчи начальник. В? Дмитриев та кёсёкланч.? Вёл Гостехнадзорён районти аслё инспектор.пе И? Васильевпа п.рле район пу=лёх.н =ум.пе: ял ху=алёх пай.н начальник.пе М? Калмыковпа т.л пулч.? Юхмапа Пёла тёрёх.нче акана хат.рленесси еплерех пынипе кёсёкланч.? Унтан районти чёх-ч.п станцине =итсе курч.?

Станцинче п.р трактор =е=? Ёна кё=ал =е= туяннё пулсан та =ула тухма юрёхлине т.пл.н т.р.слер.=? Тормоз системи: сигнал: фарёсем тата ытти те лайёх .=ле==.? Прицепа сёрласа «сиплен.рен» =.н. пекех курёнать? Унён та кёлтёк тупёнмар.?

В? Дмитриев тырё авёртакан арманпа: мастерскойпа: чёх-ч.п кёларттаракан   инкубаторпа паллашр.? Тупса палёртнё =итменл.сене п.терме хушр.? +авён пекех техника хёрушсёрлёхне м.нле пёхённипе те интересленч.? Рабочисемпе инструктаж ирттерн.: пурне те алё пустарнё? Литература та =ител.клех? Инструктаж журнал.нче те туса =итерменнисем пулч.=: в.сене М? Кляжев инженер =ий.нчех п.терме пулч.?

Малалла =ул професси училищи енне выртр.? Шупашкартан килн. хёна в.сен .=.-х.л.: техника бази пирки сёмах пу=арч.?

О? Павлова

Автор сён \керч.к.нче% трактора патшалёх т.р.слев. вит.р кёларнё хы==ён документсемпе паллаша==.?

22 марта 2013